Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Mertens Aqua Engineering is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van alle waterpompenberegeningenzwembaden, vijvers en opslagtankenalle watertechnieken, spa's,... .  In onze winkel kan u ook terecht voor alle benodigdheden en accessoires.  Bovendien kan u bij ons alle onderdelen van al onze producten apart verkrijgen. 

   

Werknemers

De firma bestaat momenteel uit 5 medewerkers: Jan is eigenaar van de zaak en staat samen met de zoon Wesly en Filip in voor de verkoop, plaatsing en reparatie van onze producten.  Jeannine is mede-eigenaar en is samen met de dochter Vanessa verantwoordelijk voor de boekhouding. Zij houden ook de winkel open.   Wij werken ook samen met Putboringen Mertens - Geotech.  Zij staan in voor het boren van een put en wij plaatsen de gewenste watertoepassing.    


Ervaring

Ervaring is in onze branche geen meerwaarde, maar meer een noodzaak.  MAE kan u op dit gebied echter geruststellen, want sinds 1948 zijn wij actief op de markt van de waterpompen.  Onze kennis en vakbekwaamheid werd en wordt nog steeds overgedragen van vader op zoon.   Wij zijn actief in de volgende sectoren: industrie, de overheid, particulieren en land- en tuinbouw.

Contacteer ons

Hier niets invullen!